Врати

Врати

Благодарение на разнообразието от дизайнерски опции, те могат да бъдат напълно адаптирани към вашите собствени желания и архитектурата на къщата.
В допълнение към отличния дизайн, нашите предни врати също впечатляват с отлична топлоизолация, безопасност и издръжливост.
Освен това, богат избор от оборудване и аксесоари гарантира, че новата ви желана врата ще отговаря на вашите изисквания по отношение на комф
орта
по индивидуален начин.Разбира се, нашите алуминиеви предни врати могат да бъдат комбинирани с други продукти като .B пластмасови прозорци,
защо
то със своята уникална системна концепция, Фенстър Мак предлага цялостни решения за прозорци и предна врата – всичко от един източник.
Модерната входна врата трябва не само да изглежда добре и се вписва перфектно в архитектурата на къщата, но и оп
тимално
да се подготвят за дневните изисквания и товари. Алуминийът е идеален материал за осигуряване на здрави и издръжливи
в
рати: изключително стабилни и устойчиви на форма дори при най-тежките натоварвания, топлоизолиращи и устойчиви на корозия
устой
чиви на атмосферни влияния. Алуминий гарантира оптимална функционална надеждност, повишена защита от взлом и гладкост дори при големи врати.
Характеристики, които перфектно отговарят на алуминиевите предни врати на Schüco и гарантират, че радостта на новата врата продължава десетилетия.
Нашите алуминиеви предните врати са съставени от различни основни компоненти, които се предлагат в
Налични са вар
ианти на цветовете и функциите:
Каси за врати и
крила
Пълнене на врат
и
Фитинги,
д.B. брави и панти на вратите
За да нап
равите това, можете да оптимизирате вашите лични изисквания за комфорта и оборудването за сигурност на новата ви врата с множество допълнителни компоненти, като .B: Автоматични брави за сигурност, отварачка за отпечатъци и електрическо отваряне на врати.