ПВЦ профили Aluplast intertec 85mm

ПВЦ профили Aluplast intertec 85mm

ПВЦ профили Aluplast intertec 85mm – Технология на бъдещето. Стандартно решение за изработка на повечето прозоречни конструкции. 

ПВЦ профили aluplast Intertec 85 mm е усъвършенствана система от прозоречни профили. Благодарение на иновативните решения, тя предлага отлични технически параметри и висок комфорт при използването на прозорците.

Системните профили се характеризират с непреходен класически дизайн. Имат балансирани пропорции, перфектно вписващи се в тенденциите за изграждане на фасади. Специалният дизайн на крилото позволява използването на технологията за лепене на стъклопакета. Това от своя страна, позволява създаването на стабилни прозоречни конструкции с още по-големи размери. Ниското сгъване на профила с ширина 115 mm позволява да се максимизира остъклената повърхност, което гарантира по-голяма осветеност на помещението. 

Благодарение на въвеждането на допълнителна централна перка, която уплътнява периферията на прозоречната конструкция.  Казано по простичко, създава се т.нар. суха камера, в която функционира обковът. Изолирането на механизмите от външните условия значително увеличава техния живот. 

Врати и прозорци с Aluplast intertec 85mm
aluplast Intertec 85 mm е усъвършенствана система от прозоречни профили

Intertec 85 е чудесно предложение за тези, които търсят не само естетични, но и енергоспестяващи решения.

Дълбочината на монтаж от 85 mm, шест камери в рамката и крилото, възможността за използване на стъклопакети с дебелина до 51 mm и кохерентна система за средно уплътнение гарантират отлична топлоизолация. Например, изработен в системата ПВЦ профили aluplast Intertec 85, едностранен референтен прозорец с ширина 1230 mm и височина 1480 mm със стъклопакет Ug = 0.5 и т. нар. топъл дистанционер достига коефициент със стойност Uw = 0.74 W/m2K

Едно от важните неща при избора на ПВЦ дограма, е какво искате да постигнете с нея. За това вижте и другите ни предложение с марка Алупласт.

Ideal 4000 „Round Line”

ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast
Ideal 4000 „Round Line” Доказаната система от pvc профили за повече светлина и комфорт.

Хебе Шибе система за плъзгане с повдигане

Система за Плъзгане с повдигане.
Система за Плъзгане с повдигане.Подарете си чувство на сигурност и приятна атмосфера на живот!