ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast

pvc дограма

ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast – вратите и прозорците от ИДРИОР впечатляват не само с външния си вид но и със съчетаването на функционалност и висока енергийна ефективност. Системата за ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast, използвана милиони пъти е с доказана стабилност и качество в цял свят.
Прозоречните системи от ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast постигат много добри топлоизолационни свойства благодарение на 5-камерния дизайн в стандартния профил, 2 нива на уплътняване и ширина на конструкцията от 70 mm и вече отговарят на утрешния стандарт днес. Светът става все по-бърз и по-силен и тъй като е доказано, че шумът е враг на здравето, е много важно той да бъде спрян. С подходящо остъкляване може да се постигне звукоизолация до 45 децибела. Възможността за допълнително облицоване на профилите с алуминиеви капачки от външната страна дава още по елегантен вид на вашите прозорци. Що се отнася до цветовата гама, ви предоставяме голям избор.

ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast
Врати и прозорци от пвц дограма на Алупласт

Uf = 1,3 W / m²K
Uw = 0,99 W/ m²K = при стандартно тройно остъкляване с Ug = 0,6 и Psi = 0,040 W / mK
Uw = 0,76 W / m²K най-добрият възможен вариант с тройно остъкляване с Ug = 0,4 и Psi = 0,030 W / mK
до RC2 защита срещу кражба
до 45dB звукоизолация (клас на звукоизолация 4)
до 41мм остъкляване
5 – камерна профилна система с 6 – камерно водобранно крило
С възможност за допълнително облицоване с алуминиеви капачки

Врати и прозорци от ПВЦ дограма Ideal 4000 Aluplast

ПВЦ  дограмата има много предимства за крайния потребител, поради което през последните години става все по-популярна. Вече се провеждат изследвания по единствения неблагоприятен момент от екологична гледна точка. Материалът е особено практичен, тъй като закупуването на прозорци и врати, не са обикновена  потребителска стока, а инвестиционна стока. Накратко: не става въпрос за пластмасови опаковки, които трябва да изхвърляте отново и отново, а за прозорец или врата, които остават през целия живот на сградата. Погледнато по този начин, животът на прозорец или врата е много по-дълъг от този на друг потребителски артикул от пластмаса.

На вашето внимание предлагаме и другите две системи

PVC дограма Ideal 8000 Aluplast

PVC дограма - прозорци и врати ideal 8000 classicline
PVC дограма - прозорци и врати ideal 8000 classicline

PVC дограма Хебе Шибе Aluplast

Система за Плъзгане с повдигане.
Система за Плъзгане с повдигане.Подарете си чувство на сигурност и приятна атмосфера на живот!